هدف: این تحقیق به¬منظور بررسی اثر بخشی آموزش آشپزی بر سلامت روان و شادکامی زنان شهرستان شبستر صورت گرفته است. مواد و روش¬ها: این پژوهش نیمه آزمایشی می¬باشد و روش نمونه گیری به صورت نمونه در دسترس است. برای انجام این پژوهش در ابتدا 30 نفر از زنان شهرستان شبستر پرسشنامه سلامت عمومي و شادکامی آکسفورد را تکميل کردند و سپس آزمودنی¬ها به دو گروه 15 نفری آزمايش و کنترل تقسیم شدند. برای آزمودني¬هاي گروه آزمایش¬، آموزش آشپزی به مدت شش جلسه و یک اجرا در هر هفته به-صورت گروهی اجرا گردید و در پايان هر دو گروه پرسشنامه سلامت عمومي و شادکامی آکسفورد را دوباره تکميل کردند. برای تحلیل داده های این پژوهش ابتدا از روشهای آمار توصیفی( نمودارها،محاسبه میانگین، محاسبه فراوانی، انحراف استاندارد) استفاده شد و سپس برای آزمون فرضیه های این پژوهش از آزمون تحلیل کواریانس استفاده شد. یافته¬ها: بین نمرات سلامت روانی و شادکامی¬، قبل و بعد از آموزش آشپزی نتایج معنا¬داری دیده شد، همچنین تـاثیرات معنا¬داری در مولفه¬های افسردگی، اضطراب و نارسا کنش¬وری پس از آموزش آشپزی مشاهده گردید. نتیجه: آموزش آشپزی می¬تواند برای بهبود وضعیت سلامت روان زنان شهرستان شبستر و همچنین افزایش شادکامی آنها مفید باشد.